3 апр. 2011 г., 14:25

Днес 

  Поэзия
740 0 7

Днес

ден като нож

ден с три нощи

крайно неподходящ

за нежности

ден с тежък грим

леко повърхностен

днес

ден като блъф

ден без брояч

твърде фриволен

съблазнително кратък

ден прозаичен

прозрачен и

призрачен

едновременно

днес

минутите

пускат бримки

по скулите ми

ден като тюл

ден с къса коса

загадъчен

недостъпен

химично обработен

с много парфюм

ден като мъж

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??