Нека днес е денят,
в който ще разкриеш чувствата си.
Денят,
в който ще отгърнеш нова страница
в живота си.
Или ще поправиш
грешките от тази.
Нека днес е денят,
в който ще се усмихваш без повод.
Денят,
в който малките проблеми
няма да засенчат слънцето.
А малките радости
ще те накарат да засияеш още по-силно.
Нека днес е денят,
в който няма да чакаме утре.
Защото днес е "утре" от вчера.
© Силвия Йорданова Все права защищены