Apr 26, 2008, 6:19 PM

Днес 

  Poetry
608 0 6

Нека днес е денят,

в който ще разкриеш чувствата си.

Денят,

в който ще отгърнеш нова страница

в живота си.

Или ще поправиш

грешките от тази.

Нека днес е денят,

в който ще се усмихваш без повод.

Денят,

в който малките проблеми

няма да засенчат слънцето.

А малките радости

ще те накарат да засияеш още по-силно.

Нека днес е денят,

в който няма да чакаме утре.

Защото днес е "утре" от вчера.

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??