16 апр. 2009 г., 21:39

Днес... 

  Поэзия » Любовная
1654 1 16

Днес ще си взема обратно мечтите,

цялата обич, която ти дадох,

всички илюзии, грозно разбити...

Днес ще си кажа: "Достатъчно страдах!"

 

Днес ще съм нова! А ти ще си спомен...

Днес ще се смея на своето "вчера"!

Дар е животът! Светът е огромен!

Място във него без теб ще намеря...

 

Светлата пролет копнежи събуди...

СЪлзи в очите си вече не искам!

Днес си прощавам за всички заблуди!

Стръкче надежда във шепите стискам!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??