Днес ще си взема обратно мечтите,
цялата обич, която ти дадох,
всички илюзии, грозно разбити...
Днес ще си кажа: "Достатъчно страдах!"
Днес ще съм нова! А ти ще си спомен...
Днес ще се смея на своето "вчера"!
Дар е животът! Светът е огромен!
Място във него без теб ще намеря...
Светлата пролет копнежи събуди...
СЪлзи в очите си вече не искам!
Днес си прощавам за всички заблуди!
Стръкче надежда във шепите стискам!
© Мариела Челебиева All rights reserved.