13 дек. 2011 г., 21:37

Днес 

  Поэзия » Любовная
637 0 3

Може някой ден да ме намериш

в сенките от стара топлина,

в устните ми - силни като вино,

топли като лятната земя...

Може някой ден да ме докоснеш

истински и без да ме боли,

с багрите на пролет дългокоса,

светеща през моите очи.

Може и дори да си отидеш,

казват, че оставал си света.

И въртял се, нищо, че не виждам

как ще има в него красота.

Някой ден. А днес ми е студено.

И не зная как да ти се вричам.

Няма те болезнено при мене.

А не спирам пак да те обичам...

© Мариета Караджова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??