15 нояб. 2012 г., 16:07  

Днес просто мисля за теб 

  Поэзия
1750 0 6


Днес очите ми търсят очите ти!
Може би, защото навън е валежно. 
Трудно събирам в шепи сълзите си.
Дълго бях силна, дори прекалено!

Днес ръцете ми търсят ръцете ти!
Топлината да пазят до идната пролет,
когато отново завръщат се птиците -
уморени след дългия полет.

Днес сърцето ми търси  сърцето ти!
Пулсът забързан  със теб  да усети.
Извън стандартите, извън клишетата,
писани в тъмното от безумни поети...

Днес душата  ми търси  душата ти!
Устните търсят само  твоите устни.
Има любов в този свят! Много е,
но без твоята обич за мене  е пусто.

Днес ли? Днес просто мисля за тебе!
Мисля за обич, за  нежност,  за сбъдване...
Мъка и радост кръговратно  повтарят се.
Мисля за теб!... но залезно късно е!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??