10 дек. 2023 г., 13:04

Днешният ден 

  Поэзия
166 1 0

Днешният ден е точка. Утре е многоточие.
Грешно и безпосочно изворче малко клокочи.
Вие се и бълбука от билото на планината.
Колко ли листи букови ще отнесе сланата?
Колко ли медни чанове няма да се завърнат?
Писна ми – ако ги няма, нека не са в отвъдното.
Нека да са изгубени. Може все пак да изскочат.
Днешният ден е чудо! Утре е многоточие...

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??