4 июн. 2008 г., 20:04

Дневно меню за наивници 

  Поэзия » Гражданская
1057 0 24
 Дневно меню за наивници

 

 

Закусвам

пържен вятър

с глухата Надежда...

На обед

блудствам

с обещанията голи...

Вечерям сам...

от празната паница

на тъжната реалност.

Заспивам гладен

сред чаршафите

на Самосъжалението...

„Лека нощ!"

До следващото

утро...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??