Виждам още небето,
виждам още звездите.
Значи съм жив и ето
преминават ми дните.
Опустя ми сърцето,
опустяха ми дните
за щастие земно,
за малко любов.
Всичко проклето
изпълни ми дните.
И намразих небето
и намразих звездите.
Виждам, виждам небето,
виждам, виждам звездите.
Значи е живо небето,
Значи сме живи! Нали!
© Хари Спасов Все права защищены