18 июн. 2010 г., 09:39

Дните минават 

  Поэзия » Другая
688 0 0

 

 

 


Дните минават

 

Прелестни бяха дните, 

когато бяхме деца,

а сега гледаме как

бавно гасне свещта.

За изминалите дни 

ще тъжим до безкрай,

но бъдещето е нашият рай.

Ще вървим право напред,

борейки се за всичко

и няма да оставим казан ред,

който значи "нищо".

 

© Поли Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??