18.06.2010 г., 9:39 ч.

Дните минават 

  Поезия » Друга
689 0 0

 

 

 


Дните минават

 

Прелестни бяха дните, 

когато бяхме деца,

а сега гледаме как

бавно гасне свещта.

За изминалите дни 

ще тъжим до безкрай,

но бъдещето е нашият рай.

Ще вървим право напред,

борейки се за всичко

и няма да оставим казан ред,

който значи "нищо".

 

© Поли Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??