5 окт. 2008 г., 14:46

Дните ни 

  Поэзия » Философская
557 0 1
Един след друг
 
минават дните -
 
панаирджийска,
 
пъстра броеница.
 
В луд бяг край нас

любови, болки,

радости се нижат.

И само в огледалото

улавяме на времето
 
следите.
 
Забързани, като в мравуняк
 
пъплим с "много
 
важните си грижи".

Единствено... смехът
 
на нашите деца
 
напомня ни,

че има смисъл.

© Мария Вергова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??