Всеки може, има право
в Откровения да сподели
мисли, чувства и терзания
и ако някой даже прочете
то тогава сме от Господ Благословени.
Не всички сме вълшебници със думи!
Но ние пишем с чувство и сърце...
Едничкото "Вълшебството"
за което най мечтаем е..
да пишем Стихове.
Не ни съдете ако с думи изкривени
не можем да опишем любовта.
Единствено за нас остава...
да го споделим със простота.
© Ангел Все права защищены