Сърдит си.
Облаците в очите
предвещаха дъжд...
Върни се!
В мен е знойно лято -
избуялата в гърдите ръж
очаква те да плиснеш
отведнъж!
С топъл дъжд...
В молитва
шепна твоето име -
ще те изричам пак
и пак...
До жътва!
© Неделина Кабаиванова Все права защищены