29 янв. 2012 г., 16:44

До кога 

  Поэзия » Философская
423 0 0

До кога

 

Като кокошки ние

цял ден ровим във

боклука -

за няколко трошички

щастие и хляб.

Но до кога

и за какво

ще ни оставят тука

да търкаме чепици

в бащиния праг?!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??