23 янв. 2021 г., 07:31

До край 

  Поэзия » Философская
191 0 2

                           До край

                                                 Не спирай да се учиш и живееш!

                                             Не спирай да опитваш и грешиш!

                                             Тогава, вярвай ми ти може би ще проумеш

                                             и без крила, че можеш да летиш.

 

                                                Не тръгвай, ако нещо в теб те спира!

                                             Не се отчайвай, прогнозирайки провал!

                                             Последна знай, надеждата умира.

                                             Несполуката веднъж, не значи абсолютен край!

© Mirela Ivanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубав стих! Добре дошла в сайта!
  • Оптимистична мъдрост в рима ! Благодаря!
Предложения
: ??:??