До края на времето
Има приказки, които не свършват,
има любов, която не умира,
но понякога емоцията просто спира
и рано или късно любовта умира.
Душата тъжи, сърцето боли,
очите плачат, а миналото горчи,
чувствата изгарят,
спомените се топят...
Любовта е мъртва,
за да се роди отново.
Още по-чиста, още по-пламенна и красива.
Отново...
Целувките отново ще изпиват страстно,
а страстта отново ще гори!
И така завинаги!
Любовта отново ще умира...
сърцето пак ще боли...
И превръщайки се в прах и пепел,
Тя пак ще се роди
Още по-огнена отпреди
Може би е катаклизъм, или просто съвпадение,
но огънят на чувствата ще гори
и пак... и пак... и пак...
докато земята се върти...
завинаги...
ВЕЧНО!!!
© Тони Все права защищены
Прекрасен е!Браво!!!