23 февр. 2017 г., 00:04

До покрив да се сбъдне 

  Поэзия » Любовная
326 0 1

Стени недостроени,
а вградени сенки.
Дом за теб и мене
не беше таз любов.

Излиняла нежност,
изсъхнал цвят без време.
Моля да те срещна
пак във друг живот.

Майстор аз да бъда,
ти пък вдъхновен’ье.
До покрив да се сбъдне
този дом – любов.

© Мариян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??