Feb 23, 2017, 12:04 AM

До покрив да се сбъдне 

  Poetry » Love
313 0 1

Стени недостроени,
а вградени сенки.
Дом за теб и мене
не беше таз любов.

Излиняла нежност,
изсъхнал цвят без време.
Моля да те срещна
пак във друг живот.

Майстор аз да бъда,
ти пък вдъхновен’ье.
До покрив да се сбъдне
този дом – любов.

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??