Юнак! Мерак! Бутилка джин.
Красива козметичка!
Тапети с цвят - небесносин,
в хотел с една звездичка.
Балкон. Нагон! Орляк звезди!
Просеко под Луната.
Безплатен секс… и цели три
геройства на кревата!
Жена! Мечта! Модерен брак.
Екскурзии в чужбина.
Деца! Проблеми! Баджанак
на третата година.
Развод! Възход!… И ново пет
с напета синоптичка.
Две седмици във Сан Тропе.
И следваща женичка!
Гастрит. Фалит! И нов развод.
Мотел. Тапети с влага.
И с “поетеса” - “нов възход”
до просешка тояга!
Юри Йовев
октомври 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены