31 янв. 2024 г., 09:14

До ръба 

  Поэзия » Философская
92 0 0

 

 

Животът е огърлица от спомени.

С едни се кичим - други ни потискат.

Но нека да не бъдем твърде скромни,

и нека го живеем както искаме.

 

И вярно, че понякога провалите

ни пречат да поемем нови рискове.

Наградите печелят ги игралите

и тези, на които им е стискало.

 

Защото във провалите намираме

приятели, що пазят ни гърба.

За полет не е нужно да се спираме,

щом стигнем с делтаплана до ръба.

 

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??