Докосвам те със стих, наместо с допир,
целувам те с мисъл, вместо с целувка,
копнея те в образ, вместо да те имам,
виждам те със сърцето, вместо с поглед.
И знам, стихът ще те достигне с обич,
а мисълта ми ще ти донесе целувка,
копнежът ми ще срещне твоя поглед,
сърцето ти само ще ме почувства.
© Сеси Все права защищены
хубаво е...много е хубаво...