10 dic 2008, 4:50

До теб 

  Poesía » De amor
804 0 13

Докосвам те със стих, наместо с допир,

целувам те с мисъл,  вместо с целувка,

копнея те в образ, вместо да те имам,

виждам те със сърцето, вместо с поглед.

 

И знам, стихът ще те достигне с обич,

а мисълта ми ще ти донесе целувка,

копнежът ми ще срещне твоя поглед,

сърцето ти само ще ме почувства.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??