30 авг. 2009 г., 14:36

До теб 

  Поэзия » Любовная
681 0 1

В ръцете ти заспивах като малко бебе,
с теб се чувствах в безопасност,
обичах те толкова силно,
любовта ми сега бавно изстива,
но как искам да запазя всичко между нас
така да грее по-силно, отколкото преди.

В прегръдката ти топла - усещах обичта ти,
и как отново искам да усетя
целувката ти нежна по моите устни,
обичта красива е, когато споделена е между
мен и теб. Обичам те!

Светът без теб е страшен и не е безопасен,
сега усещам празнината и твоята липса,
не искам нашата любовта да изстива, а да е вечна
сега, със сълзи на очите, искам да ти кажа "обичам те".

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??