19 дек. 2010 г., 18:21

До теб съм 

  Поэзия
1541 0 3

 

 

До теб съм

 

До теб съм, усещаш ли, приятелю?

Какво, че километри ни делят?

Изпращам ти на мислите послания

и знам, че ме разбираш всеки път.

 

И нужно е единствено съзнание

да можем да говорим и без глас.

Скъсяваме далечно разстояние,

когато има общо между нас.

 

 

 

© Ани Виделова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??