Dec 19, 2010, 6:21 PM

До теб съм 

  Poetry
1540 0 3

 

 

До теб съм

 

До теб съм, усещаш ли, приятелю?

Какво, че километри ни делят?

Изпращам ти на мислите послания

и знам, че ме разбираш всеки път.

 

И нужно е единствено съзнание

да можем да говорим и без глас.

Скъсяваме далечно разстояние,

когато има общо между нас.

 

 

 

© Ани Виделова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??