4 янв. 2008 г., 10:21

До тебе буден 

  Поэзия » Любовная
779 0 6

 

 

Музика

и обич, и мечти,

сърцето бие лудо

и капки дъжд вали,

мелодия

и думите: "Любов,

липсваш във съня ми,

чуй моя зов".

Гледам аз

към твоите очи,

искам поглед нежен

към мене и заспи,

сънувай ме

и целувай във нощта.

Ще остана буден, любов,

как да заспя?

Не повярва ли,

че сънуваш ти

и че любовта ми

е една мечта?

Музика - не блян,

песен - не роман,

това съм аз, любов моя.

Слушай ме

и ти, обичай ме.

Ти си свободата

във моето сърце.

Вярвам в теб

и вричам се в любов,

музика в съня ти,

ти, мой живот.

 

 

 

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??