Музика
и обич, и мечти,
сърцето бие лудо
и капки дъжд вали,
мелодия
и думите: "Любов,
липсваш във съня ми,
чуй моя зов".
Гледам аз
към твоите очи,
искам поглед нежен
към мене и заспи,
сънувай ме
и целувай във нощта.
Ще остана буден, любов,
как да заспя?
Не повярва ли,
че сънуваш ти
и че любовта ми
е една мечта?
Музика - не блян,
песен - не роман,
това съм аз, любов моя.
Слушай ме
и ти, обичай ме.
Ти си свободата
във моето сърце.
Вярвам в теб
и вричам се в любов,
музика в съня ти,
ти, мой живот.
© Христо Всички права запазени