8 сент. 2009 г., 17:33

До тук са сълзите 

  Поэзия » Любовная
808 0 8

"You can't break

a broken heart"

Не можеш вече да ме нараняваш - 

достатъчно разбита съм отвътре!

По друг начин пробвай да се забавляваш,

защото за нас няма да има утре!

Слагам край на всички твои игри

и всички лъжливи целувки!

За мен просто забрави - 

тялото ми не ще те дарява с милувки!

Друго момиче търси си,

радвай се на чужди сълзи!

Колко си ме обичал личи си,

но за теб няма пак да ме заболи!

Не изричай повече нищо,

дори обиди сега не важат!

Свободата отпразнувай си пищно

и не очаквай очите ми за теб да тъжат!

Не си хаби цинизма напразно!

И сарказма ти няма да ме сломи!

Преди, знам, действаше безотказно,

но в очите ми няма вече сълзи!

За теб достатъчно плаках,

а ти сърцето ми нагло разби.

Да се промениш търпеливо изчаквах,

но ти надеждите постепенно уби.

Вече нямам здрава частица в мен - 

с лъжите си това сътвори!

Поне няма пак да ме наранят някой ден -

каквото е счупено, не може да се сглоби!

м. Септември 2009 г.

© Просто Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??