Разкажи, разкажи ми за всичко...
Как си шепнат листата
в сезони на радост -
за мечтите,
за слънцето,
за цветята -
за калинки в косите
на ябълков вятър.
Потъни, потъни надълбоко със мене...
Във опиващо сливане,
в сбъдната нежност -
да сме птици отплували
в свят по-различен,
там, където
вълшебствата
се постигат.
Посегни, посегни и вземи ми ръката...
Прочети по дланта ми
съдбовните линии
и със пламък
на огън
открий
тази святата,
там, където до вечност
любовта ми е диря...
© Дакота Все права защищены
съдбовните линии
и със пламък
на огън
открий
тази святата,
там, където до вечност
любовта ми е диря...
...
Разкош!