Добре дошли във Варна,
до синьото море!
С усмивка лъчезарна
Ви срещам от сърце!
На кораба-фрегата
да спретнем щур купон!
С картината богата
на летния сезон!
Духът на мистър Баба
присъства между нас
и тост за нас ще вдигне
във този късен час!
И нека да забравим
житейските проблеми
и с радост се удавим
във поетични теми!
За вас е тази ода -
духовните пчели,
що храните народа
с надежди и мечти!
Летете, бели птици,
в безкрайното небе!
Творете вий, орлици,
с попътни ветрове!
Гр.Варна, 25 август 2007 година
© Светльо Златанов Все права защищены