13 февр. 2016 г., 19:53

Добре ми е така! 

  Поэзия
431 0 0

Такава съм! И какво от това?

Няма да посипя с пепел своята глава!

Харесва ми да съм такава.

Проблем ли е за теб?

Избягвай ме тогава!

Уморих се да мисля кого ще нараня.

Кого и как да пазя...

Да нося нечия вина!

Сега си се харесвам!

Добре ми е така!

Ако не ме харесваш -

сменяй си света!

 

 

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??