Такава съм! И какво от това?
Няма да посипя с пепел своята глава!
Харесва ми да съм такава.
Проблем ли е за теб?
Избягвай ме тогава!
Уморих се да мисля кого ще нараня.
Кого и как да пазя...
Да нося нечия вина!
Сега си се харесвам!
Добре ми е така!
Ако не ме харесваш -
сменяй си света!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.