Записвам си всяка мисъл,
която може да е добра.
Изглежда, че всичко,
което имам, съм аз самият
Малко съм шокиран колко често казвам,
че се чувствам сам
Но всичко е наред,
ще остарея съвсем сам,
защото не мога да задържа момиче наоколо.
Светът ми е студен сам по себе си.
Няма път нагоре, след като слезеш с мен.
Не искам да бъда причина за поредната болка, така позната и близко до сърцето.
Знай, че няма начин да ме спасиш!
Добре съм
© Емил Богданов Все права защищены