Nov 13, 2021, 11:03 AM

Добре съм 

  Poetry
199 0 0

Записвам си всяка мисъл,

която може да е добра.
Изглежда, че всичко,

което имам, съм аз самият
Малко съм шокиран колко често казвам,

че се чувствам сам

Но всичко е наред,

ще остарея съвсем сам,

защото не мога да задържа момиче наоколо.
Светът ми е студен сам по себе си.
Няма път нагоре, след като слезеш с мен.
Не искам да бъда причина за поредната болка, така позната и близко до сърцето.
Знай, че няма начин да ме спасиш!


Добре съм
 

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??