Добрите хора пак са лоши-
за справедливост те копнеят,
а в този свят от скъсани галоши,
единствено страхливците виреят!
Добрите хора са останки
от минала епоха славна
В музея експонати -
изложени на гибел бавна...
Добре че те забравят
за всяка низост долна
и пак ще се изправят
дори да им е болно...
Добрите хора не умират!
И хиляди сърца ги носят!
Умира само тая сган смрадлива
с душа мизерна и страхлива!!!
© Димитър Илиев Все права защищены