22 мар. 2018 г., 11:31

Добро 

  Поэзия » Философская
986 0 0

Доброта
Вкарва в живота пъстрота
Дума свята и чиста
Тя е солото на барабаниста
Поантата на журналиста
Последният куршум на артилериста
Мечтата на алтруиста
Нямаш ли я у себе си
потъваш в тинята водниста

 

© Иво Арнаудов Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

"Къде живее доброто" »

16 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??