Mar 22, 2018, 11:31 AM

Добро 

  Poetry » Phylosophy
988 0 0

Доброта
Вкарва в живота пъстрота
Дума свята и чиста
Тя е солото на барабаниста
Поантата на журналиста
Последният куршум на артилериста
Мечтата на алтруиста
Нямаш ли я у себе си
потъваш в тинята водниста

 

© Иво Арнаудов All rights reserved.

The work is a contestant:

"Къде живее доброто" »

16 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??