22.03.2018 г., 11:31 ч.

Добро 

  Поезия » Философска
974 0 0

Доброта
Вкарва в живота пъстрота
Дума свята и чиста
Тя е солото на барабаниста
Поантата на журналиста
Последният куршум на артилериста
Мечтата на алтруиста
Нямаш ли я у себе си
потъваш в тинята водниста

 

© Иво Арнаудов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Къде живее доброто" »

16 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??