10 авг. 2011 г., 17:37

Добро утро 

  Поэзия » Любовная
1224 0 0

Събуди се, скъпа моя, отвори очи,

утрото пристигна и чака на прозореца...

Виж златните слънчеви лъчи!

 

Тъй сладко спиш и усмихваш се насън,

на малко ангелче приличаш,

но вече всичко будно е навън...

 

За това сега ще те събудя нежно,

ще разроша плахо твоите коси,

сетне ще целуна лицето ти снежно.

 

Добро утро, любов, този ден е твой и мой.

Сега ще полежа, да ти се полюбувам,

а сетне ще излезем на слънчевия зной.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??