8 авг. 2013 г., 17:56

Добро утро 

  Поэзия » Другая
626 3 4

Добро утро, с чаша горещо кафе!

Добро утро, с надеждата, че се чувствате добре!

Добро утро и добър ден!

Сърдечно пожелание от мен!

Горещо е и ви трябва море?

Чудесно! Защо не?

А, може би планинска прохлада?

Защо не тучно зелена ливада?

За да го имате всичко това,

събудете се! Заострете ума!

Няма как да живееш ден за ден

и да си към бъдещето устремен!

Като начало: Добро утро, с чаша горещо кафе!

Вярвам, че за напред ще е добре!

Събудихте ли се? Ха, добър ден!

Нека е добър и за мен!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??