16 мая 2013 г., 15:33

Добро утро 

  Поэзия » Любовная
847 1 0

Пясъкът следи след мен рисува,

вълните махат с белите крила,

морето бляскаво танцува,

стопява се и последната звезда.

 

Облаче със слънцето се заиграва,

самотно е сред синьото небе.

Тишина във миг настава,

дори и вятърът желае да замре.

 

Очи отваряш, светът застива

и чака да изгрееш ти,

с усмивка лежерна и сънлива,

с надежда сънят да продължи.

 

Потъвам в очите кадифени,

давя се във устните кат мак,

спускат се ръцете устремени,

изгубвам се във теб и пак, и пак, и пак.

© Никой Нищо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??