Добро утро
Добро утро, Небе!
Небе - синьо и чисто!
Чисто като дете -
със Слънце лъчисто!
Добро утро, Надежда!
Моя Надежда и Вяра!
Бяхте останали вчера,
вчера на някяква гара...
Ала днеска сте тук и
Животът се пренарежда.
Да! Добре сте дошли,
моя Вяра и моя Надежда!
Добро утро, Живот!
С дни студени и жежки.
Обявявам бойкот на
тъгата и характери тежки.
Добро утро, Любов!
Моя Любов, позаспала...
Радвам се, че отново
шанс на Живота си дала.
Добро утро! И на Хората
казвам с усмивка!
Не, не е шега -просто
аз съм голяма бъбривка.
© Ирен Все права защищены
Заповядайте в моето Небе!