4 авг. 2008 г., 19:25

Добро утро... 

  Поэзия » Любовная
1107 0 15

 

„Ти си моят най-голям подарък"

                                         М.

 

 

Чернокосо мое мило момче,

 

една година отново отмина.

 

Сребро в косите нишки тъче

 

тъмно-бяло нюанси прелива.

 

Искрят очите запазили блян

 

топло галят , жадно изпиват.

 

Протягаш бавно огнена длан,

 

ръцете мъжки струна извиват.

 

Аз съм твоят подарък голям,

 

за този ден дарявам се цяла -

 

неопакована, дар най-желан,

 

извор обич към тебе изляла.

 

Красива нощ и отново е ден.

...

Добро утро, честит ден рожден!

 

 

 

(а)

 

 

 

04.08.2008г

(цикъл "Заедно във Вечността")

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??