„Ти си моят най-голям подарък"
М.
Чернокосо мое мило момче,
една година отново отмина.
Сребро в косите нишки тъче
тъмно-бяло нюанси прелива.
Искрят очите запазили блян
топло галят , жадно изпиват.
Протягаш бавно огнена длан,
ръцете мъжки струна извиват.
Аз съм твоят подарък голям,
за този ден дарявам се цяла -
неопакована, дар най-желан,
извор обич към тебе изляла.
Красива нощ и отново е ден.
...
Добро утро, честит ден рожден!
(а)
04.08.2008г
(цикъл "Заедно във Вечността")
© Анета Саманлиева Всички права запазени
за този ден дарявам се цяла -
неопакована, дар най-желан,
извор обич към тебе изляла.
*****************************
Остава да кажа НАЗДРАВЕ!