23 янв. 2015 г., 22:07

Добро утро 

  Поэзия » Другая
938 0 10

Сутрин ведра, две малки сърчица,
усмивка детска трепка и танцува.
Слънчев ден, приятелска ръка -
в кафето ти, вълшебник е рисувал.

 

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??