23 ene 2015, 22:07

Добро утро 

  Poesía » Otra
929 0 10

Сутрин ведра, две малки сърчица,
усмивка детска трепка и танцува.
Слънчев ден, приятелска ръка -
в кафето ти, вълшебник е рисувал.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??