Jan 23, 2015, 10:07 PM

Добро утро 

  Poetry » Other
915 0 10

Сутрин ведра, две малки сърчица,
усмивка детска трепка и танцува.
Слънчев ден, приятелска ръка -
в кафето ти, вълшебник е рисувал.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??