29 дек. 2017 г., 04:16

Доброта 

  Поэзия » Другая
452 0 0

 

Досадна битка днес аз водих!

Не помня как и оцелях!?

За Добротата,помня спорих..

И пих,напих се и заспах!

 

Днес будя се със мрачен спомен,

за пълно с гарвани поле.

За Добротата ,дето спорих

Дори и грош не давам.....

 

© Орлин Будинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??